Information & hjälp

Grebbestad

Hitta företag, föreningar,  affärer i Bohusläns vackra skärgårdssamhälle, Grebbestad. Filmer från hummerfiske eller ostron tävlingar. En Restaurang för varje smak. Med sina många restauranger och hotell är det lätt att hitta en vistelse här som är både bekväm och lätt att komma ihåg. vare sig du väljer ostron safari, fisketuren eller promenaden till affären och njuta av vad yrkesfiskarna hämtat hem så blir du fullständigt tillfredställd här. Människorna bosatta i Grebbestad är av en lung och tålmodig karaktär med känsla för tradition men samtidigt inte främmande för utveckling. Det innebär att samhället utvecklas på ett smakfullt sätt.

Detta är GrebbestadGuiden

En hemsida för hela Grebbestad. Ett nätverk av personer som verkar, gillar eller brinner för Grebbestad på ett eller annat sätt.  

Vi är i dagsläget ett fåtal personer som startar upp projektet men vi hoppas att flera vill hoppa på som bloggare, bidragsgivare i form av innehåll samt vanliga facebook gillare eller GooglePlus gillare. 

Det är inte vår vision att tjäna pengar på detta projekt. Sponsorpengar går till hårdvara med mera. Vi gör detta för att vi brinner för Grebbestad. Vi har inga lokaler, löner eller annat att ta hänsyn till. Och om du undrar om vi kommer att fortsätta driva detta vidare, denna hemsidas skapare gjorde första hemsidan för Grebbestad 1997. Nu fortsätter vi i modern tappning med GrebbestadGuiden. GrebbestadGuiden är en hyllning till våra duktiga företagare och till Grebbestad i stort!

Vår målsättning är att vi skall bli ett nätverk utan bindningar och som skall på ett positivt sätt höja bilden av det grebbestad vi älskar. 

Föreslå eget innehåll

Du kan snabbt bidra till innehållet på denna sida. Inget medlemsskap, bara ett litet mailformulär. Vi lägger sedan ut det åt dej. Superenkelt!

Att få sin logga, mailadress eller webbadress listad.

För listning av logotyper, webadresser och bilder vill vi ha en motprestation. Vi vill att du länkar tillbaks till oss. När vi sett att du länkar till oss lägger vi genast upp en länk till dej. Billigare än så går det knappt att få, eller hur?

Vem är ansvarig utgivare?

Den fysiska hemsidan ägs av Robert Dahlberg. Bilder ägs av Robert Dahlberg, Marcus Bertilsson samt flera bidragsgivare. Domänerna www.grebbestad.com/.cc/.info ägs av Robert Dahlberg. Även det webhotell som siten ligger på. Grebbestad.nu ägs av Marcus Bertilsson och alltomgrebbestad.com ägs av Pierre Barrath.

Sida 1 av 2