Artiklar
En solig morgon
tisdag, 28 april 2015 12:52

En solig morgon

Publicerad i Bloggar

Skrev Evert Taube när han spenderade sin tid på Otterön utanför Grebbestad. Tänk vad jag lär mig nya saker när jag skriver arbeten i skolan ;)

Det har hunnit hända en hel del de senaste två veckorna. Skolans öppet hus flöt på med många glada besökare. Alla hjälptes åt och det var en härlig gemenskap under dagen. På kvällen gick jag och några vänner till Restaurang Grebys. Vi avnjöt en fantastisk middag som inte bara var magiskt god, den var även vacker att se på! Efter en trevlig middag satt vi en stund hemma hos mig för att sedan gå ner till Malkoms där en kille i skolan spelade med sitt band. Ett härligt slut på en härlig dag!

Öppet hus på Grebbestads Folkhögskola!
lördag, 11 april 2015 06:55

Öppet hus på Grebbestads Folkhögskola!

Publicerad i Bloggar

Påsken har varit här med brasor, fyrverkerier, äggrullning och Grebbestad fylldes med vackert påskris. Själv var jag på besök i Stockholm för att göra min lägenhet färdig för försäljning. Jag fick se många fina bilder på instagram och facebook, kände mig lite ledsen över att återigen ha missat en härlig helg i byn. När jag kom tillbaka och såg alla vackra fjädrar i buskarna på var och varannan tomt så blev jag ändå glad, hur många ställen firar så här egentligen? Nu ska jag hitta fast boende så jag kan vara med att dela alla dessa helger då folk samlas och firar tillsammans!

3års Jubileum på nordens största sportbutik
fredag, 10 april 2015 08:24

3års Jubileum på nordens största sportbutik

Publicerad i Events

Välkomna till Sportshopen i Grebbestad under Kristi himmelsfärd den 14 maj till den 17 maj då vi firar årsjubileum med artister som Sean Banan, Dolly Style, Samir & Viktor, Hasse «Kvinnaböske» Andersson, Jon Henrik Fjällgren och många fler. 

Nordiska mästerskapen i Ostronöppning
måndag, 06 april 2015 12:36

Nordiska mästerskapen i Ostronöppning

Publicerad i Events

1-2 maj är det återigen dags för Nordiska Mästerskapen i Ostronöppning i Grebbestad. I år är det 10-års jubileum vilket kommer att innebära att årets evenemang blir extra festligt. Välkomna till hamnplanen i Grebbestad där den nordiska ostronöppnareliten kommer att göra upp om den åtråvärda titeln, "Nordens bästa ostronöppnaren".

Detta händer på BJK i helgen!
torsdag, 02 april 2015 09:59

Detta händer på BJK i helgen!

Publicerad i Events

Tips från BJK om  Påskaktiviteter. Juniorsektionens Jennifer Andersson hälsar:

I takt med att solen vaknar så gör BJK det också. Över påsk så kommer följande saker att hända: